DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

                                               www.fireflies.cz

Rok 2013

Začal nám nový rok 2013. Je to vlastně nový rok po konci světa.

 

Leden

Nový rok nám začal deštivě, ale teď už máme sněhu dostatek. Jsme venku co to jde a s Chelsinkou pomalu zvyšujeme tréninkové zátěže. Pomalu jsme dostali na běhání cca 10 km denně. Uvidíme, jak to půjde, ale do konce února bychov chtěli zvládat 20 km denně. Je to holka moc šikovná a stále mi připadá, že by zvládla denně MARATON !!! Zkoušeli jsme i běžky, ale sněhu sice docela hodně, ale podkklad žádný. Budeme muset vyrazit na trénink do hor :-)

Učím se do práce na služební zkoušky a při chvílli odpočinku jsem zjistil, že mi někdo udělal mooooooooooocccc velkou radost. Děkujeme. Nic jiného mi by mi dnes určitě neudělalo větší radost.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200297484460768&set=p.10200297484460768&type=1

 

Dobrou noc všem.

 

 

Únor

Běháme, sportujeme, jednou už jsme byli i na kole a hlavně jsme běžkovali. Zkrátka užívali jsme si sněhu jak to šlo. Za chvíli máme březen a jaro přede dveřmi. Něco jsem dostal posláno, ale mooooooooooc mě to pobavilo, tak se oto podělte se mnou. T ojako, že by Váš nereagoval na zavolání laugh

http://www.youtube.com/watch?v=xeNRSjqbw4E

A když už bude to jaro, tak jsem tu našel jednu fotečku Chelsinky maminky Emynky z loňské procházky na Třemšínsku.

KUKIKY? KUKIKY? KUK :-)

 

Duben

Tak už neběháme, sportuji sám a s Nellynkou chodím na prochajdy, co zvládne sama. Přeci jenom už jí bude 7 let a s tou sešroubovanou nožkou to už tak nejde a nepůjde. A teď asi to nejdůležitější - už jsme jenom dva - JÁ a NELLYNKA. Musím říci, že jsem Chelsinku už neviděl docela dlouho a strašně, ale strašně mi chybí. Chtěl jsem s ní běžet běh Rožmitál p.Tř. - Březnice, ale nakonec jsem ho běžel jen já sám. Určitě by jsme společně měli lepší čas  laugh .

Pomalu začíná jaro a ... začínají mi chybět ty psí aktivity..... co dodat víc......ale třeba se něco změní.

Tady jedna s posledních sněhových společných akcí, co jsme byli spolu a šťastní ...děkujeme Danovi za fota s klacíčkem